Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε τη Δευτέρα (12/9) στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ερωτώμενη σχετικά με τα έκτροπα που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια των φετινών μουσικών βραβείων MAD, η γνωστή τραγουδίστρια έδειξε την ενόχλησή της με όσα συνέβησαν εκείνη τη βραδιά, κάνοντας σαφές, όμως, με την απάντησή της πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια. 

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: «Οι γονείς μου με έκαναν να νιώθω νεκρή και φοβισμένη - Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μ’ αυτό το πράγμα, θέλω να προχωρήσω μπροστά», ήταν η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου, η οποία είχε τραυματιστεί ελαφρά αφού καθόταν πολύ κοντά στο σημείο που ξέσπασε ο άγριος καβγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από τους διοργανωτές.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο «The Voice», το οποίο επιστρέφει σύντομα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την ίδια, τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάθονται ξανά στις θέσεις της κριτικής επιτροπής. «Ξεκινάει το The Voice. Τα πρώτα γυρίσματα ξεκινούν μέσα Σεπτέμβρη και πιστεύω στις οθόνες θα είναι τέλη Οκτώβρη», είπε η Ελενα Παπαρίζου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA