Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και έληξε η κηδεμονία από τον πατέρα της μέχρι και σήμερα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει καταφερθεί εναντίον της οικογένειάς της μέσα από αναρτήσεις της στα social media, κατηγορώντας τους για τον τρόπο με τον οποίο τη μεταχειρίζονταν τα προηγούμενα δεκατρία χρόνια. Μέσα από ηχητικό βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την Κυριακή (11/9), αλλά μετά από αρκετές ώρες, έσβησε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδωσε νέες λεπτομέρειες για τα 13 χρόνια κηδεμονίας από τον πατέρα της καταλήγοντας πως εύχεται τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της «να καούν στην κόλαση».

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: «Μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω» είπε και σόκαρε τους φανς της

Αναλυτικότερα η πριγκίπισσα της ποπ αναφέρει πως οι γονείς της έδωσαν εντολή να κάνει πολλές μαγνητικές τομογραφίες προτού τη στείλουν σε «εκείνο το μέρος», εννοώντας κατά πάσα πιθανότητα το κέντρο απεξάρτησης. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε πως για πρώτη φορά έκανε μαγνητική τομογραφία για μια κύστη στο στήθος της όταν ήταν σε ηλικία περίπου οκτώ ετών και τα αποτελέσματα ήταν καλά, αλλά υποβλήθηκε σε άλλες τρεις μαγνητικές τομογραφίες κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων κηδεμονίας. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως η όλη διαδικασία στην οποία την υπέβαλαν δεν είχε κανένα νόημα για εκείνη και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει πως της έκρυβαν ότι πάσχει από καρκίνο. 

«Η απομόνωση, οι νοσοκόμες, τα φιαλίδια με αίμα, η συνεχής επικοινωνία, αναρωτιόμουν "είναι αυτό ένα νέο είδος θεραπείας για τον καρκίνο; Γι' αυτό με έστειλαν σε αυτό το μέρος; Δεν ήθελαν να μάθω ένα μεγάλο μυστικό;"», λέει μεταξύ άλλων στο ηχητικό της βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία τώρα είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι «τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζει λέγοντας πως «Το πιο δύσκολο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι οι γονείς μου ήταν απλώς κακοί και πραγματικά ένιωθα ότι ο πατέρας μου προσπαθούσε να με σκοτώσει και ελπίζω να καεί στην κόλαση». Στη λεζάντα δε της ανάρτησής της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταλήγει πως τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της την έκαναν να νιώθει «νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη γυναίκα» και δεν διστάζει να αναφέρει πως «Με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA