Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Leonardo DiCaprio μετά τον χωρισμό του με την 25χρονη Camilla Morrone, έχει σχολιαστεί πολλές φορές για το γεγονός ότι χωρίζει με τις συντρόφους τους μόλις κλείσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους.  Αν και στενός του φίλος δικαιολόγησε την στάση του, υποστηρίζοντας πως οι γυναίκες μετά τα 25 θέλουν «περισσότερα» από εκείνον, όπως να τις αποκαταστήσει, γεγονός που ο ίδιος δεν διατίθεται να κάνει, τα δημοσιεύματα τον θέλουν απλά να έχει διαφορετικά γούστα.

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία EMMY 2022: Σάρωσαν Succession, Λι Τζονγκ-τζε για το Squid Game και η Zendaya για το Euphoria

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Χολιγουντιανός σταρ μπήκε ωστόσο για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο, με τον παρουσιαστή των βραβείων Emmy, Κέναν Τόμσον, να εμπνέεται από τον χωρισμό του Ντι Κάπριο με τη Μορόνε και να κάνει ένα αστείο αναφερόμενος προς τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, Ζεντάγια. Δείχνοντας τη Ζεντάγια, η οποία καθόταν ακριβώς απέναντι από τη σκηνή, ο κωμικός είπε: «Η Ζεντάγια έγινε 26 την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μια περίεργη ηλικία στο Χόλιγουντ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις μία μαθήτρια γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το «αστείο» έφερε σε δύσκολη θέση την ηθοποιό, η οποία μέσα στην αμηχανία της έκρυψε το κεφάλι της ανάμεσα στα χέρια της. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο Emmy για την Zendaya, η οποία επικράτησε των έτερων διεκδικητριών Τζόντι Κόμερ και Σάντρα Ο (Killing Eve), Λόρα Λίνεϊ (Ozark), Μέλανι Λίνσκι (Yellowjackets) και Ρις Γουίδερσπουν (The Morning Show).

Αυτή δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που ο ηθοποιός γίνεται αντικείμενο σχολιασμού σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Στην τελετή απονομής των Όσκαρ, η Έιμι Σούμερ δεν δίστασε να κάνει ένα «καυστικό» σχόλιο για τις συντρόφους του Ντι Κάπριο, αλλά και την... αγάπη του για το περιβάλλον.

«Έχει κάνει τόσα πολλά για να πολεμήσει την κλιματική αλλαγή και να αφήσει πίσω του έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη… για τις φίλες του. Γιατί αυτός είναι μεγαλύτερος και αυτές είναι μικρότερες. Εντάξει, καταλάβατε» είχε πει, προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όσους βρίσκονταν στην τελετή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA