Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, και συνάντησε, μεταξύ άλλων, και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, και ο τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, συναντήθηκαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 86η ΔΕΘ. Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο κ. Τσούνης χαρακτηρίζει τον τραγουδιστή ως «ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας». «Ήταν χαρά να συναντηθούμε @ArgirosKonstant, ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης.

Μετά το στιγμιότυπο, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά στο κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί και λίγο αργότερα στο τραπέζι του βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το κλίμα ήταν ευχάριστο με... γαρύφαλλα αλλά και πολύ χορό. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA