Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υγεία της Cara Delevingne ανησυχεί το τελευταίο διάστημα φίλους και θαυμαστές της μετά και από ένα βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας και έκανε τον γύρο του διαδικτύου και παρουσίαζε το μοντέλο σε άθλια κατάσταση. Την ανησυχία εντείνει και η εικόνα της φίλη της, Margot Robbie, η οποία εμφανίστηκε αναστατωμένη λίγες ώρες αφότου έφυγε από το σπίτι της στενής της φίλης. Η υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός εθεάθη να κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα συναισθήματά της και ήταν συντετριμμένη ενώ έφευγε από το σπίτι της Ντελεβίν. Στις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου.

Διαβάστε ακόμη: Σελένα Γκόμεζ: Το σέξι «ατύχημα» στα Emmy – Όλοι το είδαν αλλά κανείς δεν της είπε να το διορθώσει

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

(Δείτε περισσότερες εικόνες εδώ)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπη, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα. Τα αγαπημένα πρόσωπα της Ντελεβίν φέρεται να έχουν εκφράσει επίσης ανησυχίες και έχουν σκεφτεί μια πιθανή παρέμβαση, και η επίσκεψη της Ρόμπι θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημάδι ότι οι φίλοι και η οικογένεια του μοντέλου είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να της προσφέρουν υποστήριξη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, η Ρόμπι κουβαλούσε μια μικρή αποσκευή και κάτι που φαινόταν να ήταν μια πλαστική σακούλα γεμάτη προϊόντα περιποίησης ή φάρμακα. 

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2766719.html

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες για την υγεία της Ντελεβίν ξεκίνησαν όταν βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έδειχναν το διάσημο μοντέλο εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η Ντελεβίν εθεάθη νευρική και εμφανώς ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της. Η ίδια βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έφυγε πολύ γρήγορα ξανά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA