Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το Σάββατο (17/9) στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα και μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης, κάτι που ξάφνιασε. Οι δύο άνδρες στο παρελθόν ήταν πολύ στενοί φίλοι, αλλά μετά το τέλος της εκπομπής World Party που παρουσίαζαν μαζί και χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος απομακρύνθηκαν, ενώ σε δηλώσεις τους είχαν αφεθεί και κάποιες αιχμές με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν λόγο για μια φιλία που κατέληξε σε κόντρα. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Καλεσμένος στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο

Όπως φαίνεται, όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους, ενώ η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά τους, αλλά και τη συνομιλία που είχαν στη συνέχεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA