Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και το κοινό που την αγάπησε μέσα από την πολύχρονη λαμπερή καριέρα της. Συγκλονισμένος ο Μάκης Δελαπόρτας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» από την Κύπρο όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες, χαρακτήρισε τη Μάρθα Καραγιάννη δικό του άνθρωπο, ενώ δεν έκρυψε πως νιώθει σαν να του έχουν ξεριζώσει την ψυχή. 

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Ποια ήταν - Η λαμπερή της καριέρα σε θέατρο και κινηματογράφο

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τώρα τηλέφωνο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Πήρα σπίτι και μου το είπαν και τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με το σπίτι, με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μάλιστα, όταν η Ναταλία Γερμανού του είπε ότι είχαν προσπαθήσει από πέρσι σαν εκπομπή να την προσεγγίσουν για μία συνέντευξη, εκείνος απάντησε ότι η Μάρθα Καραγιάννη «Από πέρσι είχε αποφασίσει ότι δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και πολύ καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό, ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα, η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Είναι τα νιάτα μας, τα παιδικά μας χρόνια και για μένα ήταν - πάνω από όλα - ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι για τη Μάρθα, το χαμογελαστό κορίτσι, μια αγκαλιά για όλους. Για μένα ήταν μια γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA