Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την απάντησή του για τις νέες δηλώσεις που έκαναν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού για τις αγωγές. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη που έχουν με τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο κατηγορούν πως μέσα από τις αγωγές του, ζητά υπέρογκα ποσά. Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, θέλησε να δώσει την απάντησή του, μέσω της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. 

Διαβάστε ακόμηΣχοινάς - Γαρμπή: Ελαβαν εξώδικο μετά τη ρήξη της συνεργασίας με Μαζωνάκη - Τους ζητάνε 60.000 ευρώ

«Εμείς εμμένουμε, διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δεν θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά τους να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πώς κρίνει αυτός», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος. Μάλιστα, αναφερόμενος στη Ζέτα Δούκα, η οποία στις δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, ο Βασίλης Καπερνάρος σχολίασε: «Δεν περιμένει συγγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια, γι' αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA