Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σακίρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ τον περασμένο Ιούνιο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά τον Οκτώβριο χωρίς να κρύψει ότι η ζωή της είναι πολύ δύσκολη από τη στιγμή που διαλύθηκε η σχέση τους. «Για μένα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό ειδικά τώρα που είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτήν την κατάσταση σε συνέντευξη. Δεν έχω μιλήσει και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Απέλυσε υπάλληλο επειδή δεν της ζέστανε ένα κομμάτι κοτόπουλο αργά το βράδυ

Πρόσθεσε ότι το να είναι στραμμένα συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας στην προσωπική της ζωή ήταν δύσκολο για την οικογένειά της, ειδικά αφού περνούν δύσκολες στιγμές χωρίς καν να βομβαρδίζονται από τα μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές της. «Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση από τα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω αυτό και να τα προστατεύσω επειδή αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωπα με κάποια δυσάρεστα, δυσάρεστα νέα στο Διαδίκτυο και τα επηρεάζουν, ξέρεις», συμπλήρωσε η Κολομβιανή τραγουδίστρια. 

Πάντως, η ίδια απέφυγε να αναφερθεί στη νέα σύντροφο του Πικέ αρκούμενη στο να πει: «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις μοιραστούμε, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που όλα είναι τόσο άγουρα και καινούργια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου».

https://www.instagram.com/p/CixQhtGOlzW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παραδέχτηκε πως «προσπαθώ να τους κρύψω την κατάσταση όσο μπορώ. Είναι πραγματικά ενοχλητικό για δύο παιδιά που προσπαθούν να επεξεργαστούν τον χωρισμό των γονιών τους. Και μερικές φορές νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή. Αλλά όχι, είναι αληθινό». 

«Και αυτό που είναι επίσης αληθινό είναι η απογοήτευση του να βλέπω κάτι τόσο ιερό και τόσο ξεχωριστό όσο νόμιζα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου να έχει μετατραπεί σε κάτι χυδαίο και φτηνό από τα μέσα ενημέρωσης. Και όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και εγώ πολεμούσα σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Αλλά μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο κακή όσο η δική μου ή τόσο δύσκολη όσο η δική μου ή και χειρότερη», δήλωσε η Σακίρα.

https://www.instagram.com/p/CixQlVfudZB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ερώτηση για το πώς τα καταφέρνει και τα έχει βγάλει πέρα, η ίδια απάντησε: «Λοιπόν με ρωτάτε πώς το καταφέρνω αυτό. Απλά το καταφέρνω, υποθέτω, υπενθυμίζοντας στον εαυτό μου ότι πρέπει να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου, ότι πρέπει να είμαι αυτό που θέλουν, αυτό που θέλω να γίνουν. Και θέλω να είμαι εκεί, επίσης, για όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δείξει την αγάπη και την υποστήριξή τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου. Αυτός είναι ο πιο δυνατός κινητήρας μου αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Periodico, η Σακίρα και ο Ζεράρ προσπαθούν να παραμείνουν φίλοι για χάρη των παιδιών τους, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους είναι τεταμένη και να λύσουν μόνοι τους τις όποιες διαφορές τους χωρίς να χρειαστεί να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA