Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σακίρα βρίσκεται στην Καταλονία για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Monotonia», με τον Πορτορικανό τραγουδιστή, Ozuna. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στο μέρος που γινόταν το γύρισμα για να δει τη δημοφιλή τραγουδίστρια από κοντά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Marca. Οι σκηνές του μουσικού βίντεο είχαν ήδη ξεκινήσει να κινηματογραφούνται από το απόγευμα, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, ενώ μέχρι και τα ξημερώματα συνεχίστηκαν στο κέντρο της πόλης. Kάποια στιγμή άρχισαν να ακούγονται κραυγές και η Kολομβιανή σταρ της ποπ σταμάτησε τα γυρίσματα, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique: Ρομαντική έξοδος με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία Μάρτι

Τότε, διαπίστωσε ότι ένας φώναζε για βοήθεια! Ο Ισπανός παπαράτσι και δημοσιογράφος Τζόρντι Μαρτίν, ο οποίος από την αρχή του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ στάθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας, ενώ απείλησε τον ποδοσφαιριστή ότι θα βγάλει τα «άπλυτά» του στη φορά, ήταν επίσης εκεί για να απαθανατίσει κάθε λεπτομέρεια. Μάλιστα αυτός ήταν και ο άνθρωπος, ο οποίος περιέγραψε και μετέδωσε το σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα ένας Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε συλληφθεί εκείνη την ώρα από την αστυνομία, που φρουρούσε το κέντρο της πόλης, ακούστηκε να φωνάζει: «Είμαι δημοσιογράφος! Βοήθεια! Με χτυπάνε! Σακίρα!» με την τραγουδίστρια να τρέχει προς το μέρος του.

 

Σύμφωνα με τον Τζόρντι Μαρτίν, ο ρεπόρτερ συμπεριφέρθηκε προκλητικά: «Είχε μια αλαζονική στάση. Όταν του ζήτησαν τα έγγραφα, αντιστάθηκε. Ήταν ένας φρικτός καυγάς. Η Σακίρα τα είδε όλα». Με το παραπάνω σκηνικό να εκτυλίσσεται, η Κολομβιανή σταρ διέκοψε τα γυρίσματα, με την ελπίδα πως τα πράγματα θα ηρεμούσαν και πως η κατάσταση θα βρισκόταν υπό έλεγχο. Επιπλέον οι παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί, με σκοπό να εξασφαλίσουν εικόνες από το νέο μουσικό βίντεο, τόνισαν: «Είμαστε όλοι μάρτυρες της σύλληψης. Νομίζαμε ότι είχαμε παραισθήσεις με αυτό που βλέπαμε».

Όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της MARCA ο κρατούμενος Κολομβιανός δημοσιογράφος, είναι γνωστός στην οικογένεια της Σακίρα, για αυτό και εκείνη μόλις αντιλήφθηκε το σκηνικό, ανησύχησε και έσπευσε να βρεθεί στο σημείο. Όσον αφορά στους θαυμαστές, η τραγουδίστρια επικροτήθηκε, με τον κόσμο να τη στηρίζει και να εκτιμά το γεγονός, πως δεν έμεινε αδιάφορη απέναντι στο περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA