Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος πέρσι συμμετείχε στο Survivor και ήταν από τους πρώτους παίκτες που αποχώρησε, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για το αν είχε επαγγελματικές προτάσεις μετά τη συμμετοχή του σε αυτό, με ποιους συμπαίκτες του κρατάει επαφές, για το αν θα τον δούμε στο All Star Survivor, ενώ μοιράστηκε και μία άβολη στιγμή που είχε επί σκηνής όταν συμπρωταγωνιστούσε με την Ελένη Φουρέιρα στο θεατρικό μιούζικαλ «80s The Musical». «Χτύπησε το τηλέφωνο για κάποιες παραστάσεις που δεν προλάβαινα, γιατί είχα πολύ συγκεκριμένο χρόνο και μετά και για κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που θεωρώ ότι δεν μου ταίριαζαν πολύ», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τις προτάσεις που δέχτηκε φέτος μετά τη συμμετοχή στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Βασιλόπουλος: «Βράζουν» Μπιμπίλας, Γερασιμίδου και Χατζάκης με την αγγελία για ηθοποιούς χωρίς πληρωμή

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι «Αισθανόμουν άσχημα που άφησα αυτή την παράσταση για να πάω στο παιχνίδι. Αυτό επηρέασε αρκετά τη δουλειά μου, αλλά και πάλι υπήρχαν προτάσεις γιατί όπως και να το κάνουμε, δημιουργεί μια αστάθεια με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται». Σε ερώτηση εάν θα συμμετείχε στο All Star Survivor που ετοιμάζει για φέτος ο ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε πως φέτος θα συμμετέχουν μόνο οι δυνατοί αγωνιστικά παίκτες. «Πιστεύω ότι θα πάρουν πολύ δυνατούς αγωνιστικά παίκτες, όπως τον Ντάνο, τη Δαλάκα και άλλους δυνατούς Μαχητές», είπε ο ηθοποιός. Από τους πρώην συμπαίκτες του κρατάει επαφές με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Απόστολο Ρουβά, ενώ έχουν χαθεί με τη Μυριέλλα Κουρεντή, κάτι που τον έχει πληγώσει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, αποκάλυψε ότι η μόνη φορά που ένιωσε άβολα πάνω στη σκηνή ήταν όταν συμπρωταγωνιστούσε με την Ελένη Φουρέιρα στο θεατρικό μιούζικαλ «80s The Musical» και σε κάποια στιγμή της ζήτησε να μην τον φιλήσει, εξηγώντας και το λόγο. «Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω "Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω"», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA