Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Κυριακής (25/9) όταν ανακάλυψε ότι διακίνηθηκε στο διαδίκτυο η «είδηση» ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, η οποία μάλιστα έπαιξε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στην οποία το μοντέλο βγήκε τηλεφωνικά και διέψευσε τις «πληροφορίες» αυτές. Μιλώντας οργισμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απαίτησε να αλλάξουν τον τίτλο της «είδησης», τονίζοντας ότι η ίδια ουδέποτε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν λέω θα νικήσω τον καρκίνο, λέω άμα χάσουμε, χάσαμε

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Εχω οικογένεια από πίσω. Αν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Είμαι στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έχει γίνει μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και δεν έχει γίνει κάτι με εμένα, αλλά με μία άλλη κοπέλα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ. Με πήρε ο Δημήτρης (σ.σ. Αλεξάνδρου που συμμετέχει στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και είναι καλός της φίλος) και έχω πάθει σοκ. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο, τονίζοντας ότι δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA