Μενού
  • Α-
  • Α+

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent μαζί στο ΟΑΚΑ σε μία συναυλία που θα μείνει στη μουσική. «Μαζί γράφουμε Ιστορία», έγραψε άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να ανακοινώσει μέσω Instagram τη συναυλία με τον 50 Cent στις 29 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, και πρόσθεσε «Ladies and gentlemen... This is ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ»...https://www.instagram.com/p/Ci7x8tOt0O8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ετσι, ο 50 Cent, μετά τη συναυλία που έδωσε σε πολύ γνωστό μαγαζί της Μυκόνου το καλοκαίρι, θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η συναυλία είναι παραγωγή της Panik Live, powered by Coca-Cola, την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ. 

Opening acts θα κάνουν: η Josephine ο FY και οι Kings. Special guests: ο Light και ο Rack. Host ο Alexandros Kopsialis.Τα εισιτήρια της παράστασης βρίσκονται ήδη σε προπώληση με το φθηνότερο να ξεκινά από τα 20 ευρώ και το ακριβότερο να φτάνει τα 250 ευρώ, αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA