Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε στο The 2Night Show καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τις αλλαγές στη ζωή της και για όσα «στερήθηκε», μετακομίζοντας στην Αμερική για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Βάλβη. «Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου. Εγώ ήμουν φίλη με τον Γιάννη, δεν έβλεπα τίποτα άλλο. Είδα έναν άντρα άλλης εποχής και μου άρεσε αυτό. Μου αρέσει που με προσέχει, με φροντίζει αλλά όχι ο ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον και γι αυτό τον στηρίζω κι εγώ», είπε για τον σύζυγό της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γιό της Ορφέα Αυγουστίδη.

«Είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δε θα βουλιάξει. Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται» τόνισε η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια έδωσε και «είδηση» αφού όπως αποκάλυψε της έχει γίνει μια πρόταση την οποία δε θα απορρίψει. «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή. Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω», αποκάλυψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA