Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής έδωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη μάχη με το αλκοόλ, αλλά και την απόφασή του, να αλλάξει τη ζωή του, τονίζοντας «σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια». Επιπλέον, ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και για τη μελαγχολία που βίωσε στην εφηβεία του. «Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου» δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη: Στρατής Χατζησταματίου: «Ο "Σασμός" δεν έχει βοηθήσει στην ερωτική μου ζωή, φλέρταρα και πριν»

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο ίδιος σχολίασε ότι η πιο μακροχρόνια σχέση του, κράτησε μόλις έναν χρόνο: «Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Όταν ήρθε στη ζωή του η σειρά L.A.P.D., όπως σχολίασε βρισκόταν στην πιο σκοτεινή φάση. Εκείνο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αλλάξει ήταν η διαπίστωση πως θα άντεχε η υπόλοιπη μισή ζωή του να συνεχίσει έτσι. «Όταν ήρθε το L.A.P.D. ήμουν σε σκοτεινή φάση. Αποφάσισα να αλλάξω όταν διαπίστωσα ότι η υπόλοιπη μισή ζωή μου δεν θα αντέξει να πάει έτσι. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA