Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» για το γάμο, τα παιδιά, τη ζήλια σε μια σχέση, αλλά σε ερώτηση για τον Mente Fuerte η γνωστή ηθοποιός μάλλον ήρθε σε αμηχανία. «Δεν θα πω "ποτέ" για τίποτα. Ποτέ. Και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα. Επειδή όμως, έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα, τα μεγαλώνουμε και τα αγαπάμε. Να παντρευτώ δεν ήθελα ποτέ», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού. Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει νιώσει ζήλια σε σχέσεις της αν και σαν άνθρωπος γενικά δεν ζηλεύει.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια»

«Κάποια ζήλια υπάρχει γιατί είναι ένα συναίσθημα ανθρώπινο και αυτό, αλλά όχι και να τρελαθούμε, να πέσουμε στο πάτωμα, γιατί το πράγμα πάει αλλού, παραπέμπει σε ψύχωση. Και το να μη ζηλεύει κάποιος, αφύσικο μου φαίνεται. Νομίζω ότι χρειάζεται μια ισορροπία», εξήγησε η ηθοποιός. 

Τέλος, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, λέγοντας πως «αυτή η μουσική μιλάει σε άλλη ηλικία. Αλλιώς εκλαμβάνουμε εμείς την τραπ και αλλιώς οι μικρότεροι σε ηλικία», ενώ όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η ίδια χαμογέλασε αμήχανα και αρκέστηκε στο να πει «όλα καλά»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA