Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου οι θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό αφού σε λίγα μόλις χιλιόμετρα από το ανοικτό θέατρο έδινε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος με αποτέλεσμα η μουσική να υπερκαλύπτει τις φωνές των ηθοποιών, προκαλώντας εκνευρισμό και στους ηθοποιούς και στους θεατές. Σε δηλώσεις της η Έλλη Τρίγγου, η οποία πρωταγωνιστούσε στην εν λόγω παράσταση, χωρίς να χάσει το χιούμορ της, δεν έκρυψε πως οι θεατές αντί να δουν τραγωδία, έζησαν μια τραγωδία.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Η ερώτηση για τη σχέση της με τον Mente Fuerte που την έφερε σε αμηχανία

«Εγώ θέλω να πω ότι αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο Ρόκκο. Και χάρηκα πολύ γιατί μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, εγώ έλεγα "έλα, καλή μου Ισμήνη" κι ακουγόταν από πίσω "έννοια, έννοια μου, καραμελένια μου". Ήταν λίγο συγκινητικό, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε πάει στη συναυλία», είπε η Έλλη Τρίγγου και πρόσθεσε πως:

«Δεν χάσαμε τα λόγια μας, αλλά πιο πολύ στεναχωρηθήκαμε για το κοινό. Πέρα από τη δική μας συγκέντρωση που ήταν λίγο κλονισμένη, είναι κρίμα γιατί οι άνθρωποι ήρθαν να δουν τραγωδία και έζησαν μια τραγωδία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA