Μενού
super-kiki
Super Κική | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Super Κική έχει μία δυνατή σχέση με τους ακολούθους της στο Instagram και τους ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της. Ετσι τους ενημέρωσε και το περιστατικό που της συνέβη την Τρίτη στο Παγκράτι, όπου η  γνωστή instagrammer, όπως αποκάλυψε, παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της.  Συγκεκριμένα, έλαβε μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι» και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά», έγραψε η Super Κική η οποία πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη.

Διαβάστε ακόμη: Βικτόρια Μπέκαμ: Εσβησε τατουάζ με τα αρχικά του Ντέιβιντ - Φήμες για πρόβλημα στον γάμο τους

«Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά», είχε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή της. Μάλιστα αποκάλυψε πως πήγε σε ψυχίατρο και εκείνος της έδωσε αγωγή. Μάλιστα, η ίδια έδειξε στην κάμερα και ορισμένες άσπρες τρίχες που έχει βγάλει στο κεφάλι της. «Τελικά μου την έδωσε την αγωγούλαΆσπρισαν και τα μαλλιά μου. Όλα καλά, καλημέρα», έγραψε η Super Κική, ενώ έδειχνε τις άσπρες τρίχες στο φακό, ενώ έδειχνε να μη χάνει το κέφι της.

«Εμένα το πρόβλημά μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός είτε από μηνύματα είτε από κοντινούς μου είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι' αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA