Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε σήμερα στο στούντιο της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Super Κική, η οποία πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη και την απόφασή της να επισκεφθεί ειδικό, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία προσωπική εξομολόγηση. «Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, κάτι προσωπικό, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, μιλούσα και με ψυχολόγο. Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι 67 ετών και θα φοράω ό,τι μαγιό μου αρέσει»

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπαμα από το 02:49')

«Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και την έχω δύο χρόνια. Πήγα σε ψυχίατρο. Αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε ότι εγώ έχω κατάθλιψη. Είναι μια “ίωση” της εποχής. Πάω σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Το ανέφερα στο Instagram, γιατί οι περισσότεροι το έχουν ταμπού και ντρέπονται να το πουν. Εγώ γενικά χαιρόμουν πολύ λιγότερο από το κανονικό. Δε με γέμιζε τίποτα. Άφηνα ανθρώπους να μου κάνουν “κακό”. Δεν ευχαριστιόμουν με τίποτα, ενώ κάνω πολλά στην καθημερινότητά μου. Υποφέρει το μέσα σου! Έκατσα και το έψαξα» είπε μεταξύ άλλων η Super Κική στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA