Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία στενή ολόσωμη φουτουριστική φόρμα περπάτησε στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι η 76χρονη Σερ, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην παρουσίαση της γυναικείας κολεξιόν Balmain Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, ο Olivier Rousteing επέλεξε την 76χρονη να εκπροσωπήσει τον οίκο Balmain σε μία εμφάνιση - έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Olivier Rousteing, διευθυντής δημιουργικού του γαλλικού οίκου που επιμελήθηκε το σόου, ανέβηκε στην πασαρέλα και αγκάλιασε τη Σερ, η οποία χαμογελούσε συνεχώς στο πλήθος που την επευφημούσε και περπάτησαν μαζί υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας της «Strong Enough».

Διαβάστε ακόμη: Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται σε λίγες ημέρες - «Αντε και στα δικά μας», σχολίασε η Καινούργιου

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Rousteing εξήρε την έξι δεκαετιών καριέρα της Σερ στη μουσική και τον κινηματογράφο, καθώς και την ακτιβιστική της δράση. «Η Cher υπήρξε μια τολμηρή, αληθινή πρωτοπόρα για πάνω από έξι δεκαετίες, χωρίς να επιβραδύνει ποτέ, πάντα μας συμπαρέσυρε, καθώς προχωρά με θάρρος προς τα εμπρός» τόνισε ο Rousteing.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA