Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σήμερα ξεκινάει το μοναδικό ταξίδι που κάναμε μαζί» γράφει στη λεζάντα ανάρτησής της στο Instagram η Χριστίνα Κολέτσα, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Asia Express, που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στο Star. Η Χριστίνα Κολέτσα έλαβε μέρος στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star μαζί με τη φίλη της, Maria Maroulis και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, οι δυο τους δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία για τραγούδι, ενώ μένει να δούμε ποια άλλα ταλέντα τους θα ανακαλύψουν στο Asia Express. Η τραγουδίστρια θέλησε να γράψει μερικά λόγια για τη μοναδική εμπειρία που έζησε με την καλή της φίλη στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι επιτέλους το κοινό θα δει όλα όσα βιώσαν οι συμμετέχοντες σε αυτό το ταξίδι περιπέτειας.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για τα κιλά της στην πρεμιέρα του Love Island και η απάντηση της Χριστοπούλου

«Σήμερα ξεκινάει το μοναδικό ταξίδι που καναμε μαζί! Ότι έζησα μαζί σου 24ωρες το 24ωρο, ήρθε η στιγμή να το μοιραστούμε με όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αναρωτιόμασταν με τι λόγια να τους εξηγήσουμε τι βιώσαμε!! @maria_maroulis σ ευχαριστώ για τις απίθανες στιγμές που περάσαμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

https://www.instagram.com/p/CjH7An2qqts/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Κολέτσα δημοσίευσε και βίντεο με τους παίκτες του ριάλιτι, πριν αυτό βγει στον «αέρα». Η τραγουδίστρια απαθανάτισε μερικές στιγμές χαλάρωσης των διαγωνιζομένων, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού μέσα από ένα λεωφορείο. Στα βίντεο που ανέβασε μέσα από το προφίλ που έχει στο Instagram, φαίνονται μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Θεοδώρα Ρασέλ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, και άλλοι συμπαίκτες της να διασκεδάζουν, ακούγοντας μουσική.

https://www.instagram.com/p/CjDU1miqf6t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτά τα βίντεο γυρίστηκαν κατά τη διαδρομή μας, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Asia Express !! Βέβαια, κανείς από εμάς δεν είχε την έκτη αίσθηση, σχετικά με το τι επρόκειτο να ακολουθήσει…. Στιγμές αγωνίας, εξαθλίωσης, χαράς, λύπης και ότι υπάρχει σε συναίσθημα!! Ελπίζω να το απολαύσετε όσο και εμείς» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA