Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM, μπορεί να ολοκλήρωσε το ρόλο της ως γκεστ κριτή και να μην τη βλέπουμε από απόψε Δευτέρα στα νέα επεισόδια του ριάλιτι μοντέλων του Star, όμως, φροντίζει να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της στο Instagram. Έτσι, σήμερα Δευτέρα (3/10) θέλησε να δείξει μέσα από δύο αναρτήσεις της το νέο τατουάζ που έκανε στην πλάτη της, αλλά και την όλη διαδικασία και πώς αποφάσισε να το «χτυπήσει». Πρόκειται για ένα μεγάλο φίδι, το οποίο ξεκινάει από τον αριστερό ώμο και φτάνει μέχρι τη μέση της. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Ποια είναι η γυναίκα με το μονόφρυδο που άλλαξε το GNTM και βγάζει 1,5 εκατ. λίρες ετησίως

Στην πρώτη ανάρτησή της η Σοφία Χατζηπαντελή έγραψε: «Νέο τατουάζ από έναν τόσο ιδιαίτερο φίλο για μένα που έκανα στο Παρίσι. Αυτό ήταν ένα ξεχωριστό τατουάζ επειδή είναι εμπνευσμένο από την οικογένειά μου, τον οίκο Jean Paul Gaultier και έγινε από κάποιον που γνώρισα μέσα από τον οίκο και δημιουργήσαμε πολλές καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί! Σε αγαπώ πολύ μωρό μου!».

https://www.instagram.com/reel/CjP7IZNoNF1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη δεύτερη ανάρτησή της απλά περιορίστηκε στο να επαναλάβει το μέρος όπου έκανε το τατουάζ, δηλαδή το Παρίσι. Όπως μπορεί να δει κανείς, δεν πρόκειται για το πρώτο τατουάζ που κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή αφού στην πλάτη της, έχει κάνει και άλλα πολύ μικρότερα και διαφορετικά τατουάζ. 

https://www.instagram.com/p/CjP8ohUIo-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σίγουρο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα ενθουσίασε τους followers της με τα like και τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν «βροχή» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει για εκείνη η Βίκυ Καγιά, μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, οι followers της στα social media έχουν γίνει πιο φανατικοί από ποτέ, κάτι που εξέπληξε ακόμα και την ίδια την ίδια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA