Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της στις δικαστικές αίθουσες στη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ. Ήδη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ηθοποιός δεν έχει τα περίπου 8,5 εκατομμύρια δολάρια που όρισε το δικαστήριο να πληρώσει ως αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική  Marca, η Άμπερ Χερντ χρωστάει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και συγκεκριμένα, περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια στους πρώην νομικούς εκπροσώπους της, καθώς επίσης και σε ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε το νέο της «ξεχωριστό» τατουάζ

Οι συγκεκριμένες εταιρείες αναμείχθηκαν στην υπόθεση της μήνυσης που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ κατά του Τζόνι Ντεπ, αλλά μετά την ήττα της και την απόφαση του δικαστηρίου που χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της ψευδείς, αρνούνται να καλύψουν τα δικαστικά της έξοδα. Και πάλι όμως, τα συμβόλαια που έχουν με την ηθοποιό θα μπορούσαν να καλύψουν 500.000 και ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσά πολύ μικρά σε σχέση με το χρέος της.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Χερντ εθεάθη να κάνει διακοπές στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία με την κόρη της και μια φίλη της, η οικονομική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη με αποτέλεσμα η ηθοποιός να έχει βγάλει στο «σφυρί» ένα ακίνητό της στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα που θα πάρει από την πώλησή του δεν αρκούν για να καλύψει τα παραπάνω ποσά που καλείται να πληρώσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA