Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Βαγενά βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός και πολιτικός είπε πως είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει ζήσει ενώ αναφέρθηκε στη 44χρονη σχέση της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Περισσότερα εκατομμύρια χρωστάει στους δικηγόρους της παρά στον Johnny Depp

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω. Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο τον συγχωρεμένο. Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά. Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενάf αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας» είπε η Αννα Βαγενά. 

«Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει; Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει τα κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα» αποκάλυψε. 

Η Αννα Βαγενά είπε πως είναι αισιόδοξος άνθρωπος και «στην οικογένεια πάνε όλα καλά. Εχω δύο υπέροχες κόρες, τους άνδρες τους που είναι εξαιρετικά παιδιά, τις συμπεθέρες που είμαστε φίλες, τα εγγόνια μου, το θεατράκι μας στο Μεταξουργείο, τη σχέση με την πολιτική». «Μέσα σε όλα αυτά είναι ο Λουκιανός. Δεν είναι μέσα στον εγγονό μου που τον λένε Λουκιανό; Δεν είναι μέσα στο θέατρο που χτίσαμε μαζί. Οι άνθρωποι που αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ. Οταν δεν τους ξεχνάμε δεν φεύγουν», είπε η κυρία Βαγενά. 

«Είμαι προβληματισμένη, οι δυσκολίες στην υφήλιο είναι πολλές. Δεν σεβόμαστε το σπίτι μας τη Γη, είναι η κλιματική αλλαγή. Είναι δύσκολα τα οικονομικά για την πατρίδα μας» ανέφερε και τόνισε πως χαρά μας δίνει «η αλληλεγγύη, η χαρά, η συντροφικότητα, ο αγώνας γιατί καθισμένοι στον καναπέ δεν αλλάζουν τα πράγματα. Ανήκω σε μία γενιά που βγήκε πολλές φορές στους δρόμους. Κάτι καταφέραμε». 

Με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη έζησαν μαζί 44 χρόνια και «δεν ήταν ρόδινα τα πράγματα. Υπήρξαν αρρώστιες σοβαρές, οικονομικές δυσκολίες. Δεν μπορεί να είναι 44 χρόνια ρόδινα. Ακόμα και στους πιο πλούσιους και πετυχημένους πετυχαίνει μία αρρώστια. Και στη σχέση υπήρχαν κλυδωνισμοί. Το θέμα ήταν το αποτέλεσμα και η συντροφικότητα, μείναμε μαζί τόσα χρόνια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA