Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο την Κυριακή (2/10) στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Βούλας με μόλις δέκα καλεσμένους, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day». Μάλιστα, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όλοι ήταν συγγενείς πλην της μίας στενής φίλης και κουμπάρας του ζευγαριού. Η εκπομπή εξασφάλισε και μία αποκλειστική φωτογραφία από την ίδια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και φόρεσε λευκό κοντό φόρεμα, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο δήμαρχος Βούλας δήλωσε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε το νέο της «ξεχωριστό» τατουάζ

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για τα δύο παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μία στιγμή δική τους. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε πολύ. Όπως μου είπαν, μετά τη γέννηση του παιδιού τους, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δύο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό το μεγάλο βήμα της ζωής τους που κάνουν, πραγματικά χαίρεσαι και εσύ να είσαι μέρος αυτού».

Στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος εξήγησε ότι «Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς δεν ήθελαν τα παιδιά να δώσουν μεγάλη δημοσιότητα», ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να έρθει στον κόσμο το όγδοο εγγόνι του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Σαν πατέρας, ευχόμαστε στα παιδιά μας όπως και σε κάθε παιδί όλα τα καλύτερα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA