Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο τραγουδιστής Διονύσης Μακρής τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό reality του Alpha «Dream Show» και ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταχρήσεις αλλά και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του.«Εδινα σε έναν φίλο μου όλα μου τα χρήματα για να πληρώνει λογαριασμούς και μου άφησε χρέος 1.500.000€. Για 10 χρόνια μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα χαλούσα με φίλους σε κότερα και ελικόπτερα.Εκανα λάθη και εγώ στον χώρο. Επειδή ήμουν 23 όταν έκανα επιτυχία είχα έπαρση και έλεγα στους επιχειρηματίες ''δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω''. Ετσι φαγώθηκαν τα λεφτά».

Διαβάστε ακόμη: Αννα Βαγενά: Κάνω γυμνισμό σε αυτή την ηλικία

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε και για τις καταχρήσεις που έχει κάνει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Υπήρχαν μέρες που ήμουν “αλλού” και στο μαγαζί και στις εκπομπές που εμφανιζόμουν. Εδώ και χρόνια δεν πίνω αλκοόλ, πιο πολύ έπινα για την παρέα. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες. Ευτυχώς, τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες. Αν γινόταν σήμερα αυτό θα έπρεπε να αλλάξω χώρα». Τέλος, εξομολογήθηκε πως την περίοδο της καραντίνας έφτασε τα 130 κιλά καθώς έτρωγε ασταμάτητα. «Έτρωγα δίχως αύριο και σηκώθηκα 130 κιλά. Έβγαινα έξω και με έδειχναν οι φίλοι μου με το δάχτυλο. Είχα προβλήματα και στον ύπνο μου. Είχα φτάσει 130 κιλά στο πρώτο lockdown» δήλωσε.

«Η γυναίκα μου είναι καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω το σκύλο μου. Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και σηκώθηκα μια μέρα 130 κιλά» ανέφερε ο Διονύσης Μακρής.

«Με έβλεπαν φίλοι και με έδειχναν με το δάχτυλο, ρε εσύ έγινες πορτιέρης. Πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, το έραψα, έκανα πολύ σκληρή διατροφή κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου» ανέφερε ο Διονύσης Μακρής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA