Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται τα τελευταία χρόνια και πόσο έχει επηρεάσει η συνεχής επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης. ««Το να σκαλίζεις μέσα σου εκτός από επώδυνο είναι και πολύ λυτρωτικό. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο, θεατρικά τουλάχιστον, για να λειτουργήσω. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ σπουδαίο ρεπερτόριο ερήμην του πόσο προσωπικό μπορεί να είναι κάτι και να με αγγίξει. Είναι μια προϋπόθεση για να βρω έναν λόγο να σηκωθώ από το σπίτι μου και να έρθω να κλειστώ για δυο ώρες εδώ και να υποφέρω. Το θέατρο είναι πολύ δύσκολο. Υποφέρεις. Κάθε βράδυ υφίστασαι μια μετωπική σύγκρουση» είπε η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος κατά Νίκου Μουτσινά: Ας σταματήσει την τηλεόραση

«Με τρομάζει που γίνονται τόσα πολλά σίριαλ, είναι σαν ένας πανικός. Για να σου είμαι ειλικρινής δεν έχει έρθει μια πρόταση στα χέρια μου που να αξίζει τον κόπο. Γίνονται προτάσεις αλλά με φειδώ τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση μετά από μια ηλικία δεν τους αφοράς ή γιατί δεν ξέρουν ακόμα και πού να με κατατάξουν. Είναι το άλλο (σ.σ. Κωνσταντίνου και Ελένης) που η επανάληψή του φτιάχνει ένα στίγμα τόσα χρόνια που… τι να σου προτείνουν;», αναρωτιέται η Ελένη Ράντου μιλώντας στο Πρωινό. «Είμαι φοβικό άτομο. Φοβάμαι τον φόβο. Κάνω και κάτι ξεσπάσματα ηρωικά που 2-3 φορές με θυμάμαι να κάνω ασκήσεις φόβου, πως να ξεπεράσω φόβους» αποκάλυψε η Ελένη Ράντου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA