Μενού
lynne-britney-spears
Λιμ Σπίαρς - Μπρίτνεϊ Σπίαρς | @AP
  • Α-
  • Α+

Η Λιν Σπίαρς ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην κόρη της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για τον «πόνο» που υπέστη η ποπ σταρ κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε επιβάλει ο πατέρας της. Η Λιν Σπίαρς ζήτησε από τη Μπρίτνεϊ να τη συγχωρήσει, με ένα σχόλιο στο Instagram κάτω από μια μακροσκελή ανάρτηση της ποπ σταρ που έγραφε ότι «μια γνήσια συγγνώμη θα βοηθούσε να κλείσει η οικογενειακή τους διαμάχη». «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Λυπάμαι εδώ και χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Μπρίτνεϊ, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», της έγραψε η Λιν Σπίαρς. 

Διαβάστε ακόμη: Dat Lilly: «Η μάνα μου με άφησε 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο»

Στη συνέχεια η 67χρονη μητέρα της την παρακάλεσε να την «ξεμπλοκάρει» στα social media, ώστε να μιλήσουν αυτοπροσώπως. Πηγή κοντά στη μητέρα της σταρ δήλωσε στην Page Six ότι η Λιν «προσπαθούσε, προσπαθεί και θα προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με την κόρη της, έστω μέσω τηλεφώνου και νιώθει «αβοήθητη». «Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξηγεί.

Στην ανάρτηση, όπου σχολίασε η Λιν Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ έγραψε ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σχετικά με την κηδεμονία της. 

https://www.instagram.com/p/CjJaEQUPEOz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ανάρτηση που πυροδότησε το mea culpa της Λιν, η Μπρίτνεϊ έγραψε την Παρασκευή ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σε σχέση με τη συντηρητική της θέση, η οποία έδωσε στον πατέρα της Jamie Spears, τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών αποφάσεων από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι την αναστολή του από αυτή τη θέση τον Σεπτέμβριο του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA