Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχασε τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (3/10) και σήμερα Τετάρτη (5/10) έγινε η πολιτική κηδεία με τον γνωστό τραγουδιστή να φτάνει συντετριμμένος στο κοιμητήριο Καισαριανής λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. «Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη, την καλοσύνη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Αλιμπέρτη: «Φλερτάρω με την ιδέα να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Συμπλήρωσε πως «Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε».

Πάντως, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν γνώριζε την επιθυμία της μητέρας του να γίνει πολιτική κηδεία, εκείνος ξαφνιάστηκε και ρώτησε «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;». 

Η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, προτίμησε να μη μιλήσει στις κάμερες, αλλά αρκέστηκε στο να πει ότι «την αγαπούσα και με αγαπούσε πάρα πολύ».

Από πλευράς του ο αδερφός του τραγουδιστή, Νίκος, εξήγησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο λόγος που δεν ήθελε η μητέρα του να ταφεί ήταν επειδή σε ηλικία 17 ετών έχασε έναν γιο με αποτέλεσμα να χάσει την πίστη της στο Θεό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA