Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε στο «Πρωινό» το θέμα της αμισθί εργασίας που έγινε αντικείμενο συζήτησης τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή την αγγελία που είχε βάλει στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Βασιλόπουλος μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για να συμμετέχουν στη νέα του ταινία χωρίς όμως, αμοιβή. «Δεν έχω δουλέψει ποτέ δωρεάν, αλλά αυτό πάντα υπήρχε. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρωνόντουσαν, υπήρχαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι είχαν μισθό, αλλά και πάλι δεν πληρωνόντουσαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.
Διαβάστε ακόμη: Σοφία Αλιμπέρτη: «Φλερτάρω με την ιδέα να επιστρέψω στην τηλεόραση»
Εξήγησε ότι «Το θέατρο έχει αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί, θεωρεί ότι το θέατρο περιμένει αυτόν ή αυτήν και είναι πολύ φυσικό και ωραίο. Μετά ξεκινάνε οι δυσκολίες».
«Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα μείνουν όλοι στο τέλος, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι η πραγματικότητα. Έχουμε αρκετές σκηνές, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνονται με αξιοπρεπή μισθό είναι ελάχιστοι», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
- «Ο Μαζωνάκης μου έδωσε ένα μάθημα στο φευγιό του»: Το ιδιαίτερο «αντίο» του Γιάννη Χαρούλη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Με απεργία πείνας απειλεί ο γιατρός για την προφυλάκιση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.