Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε στο «Πρωινό» το θέμα της αμισθί εργασίας που έγινε αντικείμενο συζήτησης τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή την αγγελία που είχε βάλει στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Βασιλόπουλος μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για να συμμετέχουν στη νέα του ταινία χωρίς όμως, αμοιβή. «Δεν έχω δουλέψει ποτέ δωρεάν, αλλά αυτό πάντα υπήρχε. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρωνόντουσαν, υπήρχαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι είχαν μισθό, αλλά και πάλι δεν πληρωνόντουσαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Αλιμπέρτη: «Φλερτάρω με την ιδέα να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Εξήγησε ότι «Το θέατρο έχει αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί, θεωρεί ότι το θέατρο περιμένει αυτόν ή αυτήν και είναι πολύ φυσικό και ωραίο. Μετά ξεκινάνε οι δυσκολίες».

«Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα μείνουν όλοι στο τέλος, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι η πραγματικότητα. Έχουμε αρκετές σκηνές, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνονται με αξιοπρεπή μισθό είναι ελάχιστοι», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA