Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κλέλια Ρένεση τοποθετείται συχνά μέσα από τα προφίλ της στο social media για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, εκφράζοντας ανοιχτά τη γνώμη της. Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Πέμπτης (6/10) όταν μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και από τη μία να εμψυχώσει όσες κοπέλες έχουν πέσει θύματα revenge porn και από την άλλη να συμβουλέψει όλες τις κοπέλες να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά σχετικά με το ποιον άντρα έχουν στο πλευρό τους.  «Το σώμα πάντα γνωρίζει. Έχει γνώση βαθιά, παλαιά κι αμετάκλητη. Το κρίμα είναι ότι πάψαμε να το ακούμε. Ο νους μπολιάστηκε με χίλιους δυο ξένους εντολείς. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πάντα το σώμα σου μιλάει… Σε καλεί κοντά του ή σε απωθεί... Αν κάνεις ησυχία θα το ακούσεις να μιλάει ξεκάθαρα…», έγραψε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Γκερέκου: Τα δάκρυά της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Όχι, δεν μας αξίζει να φοβόμαστε κορίτσια επειδή ένας χυδαίος ανόητος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές έρωτα... Όχι, δεν αξίζει να κρυβόμαστε επειδή ο άλλος έδειχνε καλό παιδί και κοινωνικά καταξιωμένος, αλλά το σκότωσε το όμορφο κορίτσι του... Όταν μια γυναίκα μοιράζεται την ιερή θηλυκότητά της δεν μπορεί παρά μόνο ιερό ναό να δημιουργήσει… Και κει μέσα δεν χωράει φόβος ούτε δισταγμός… Άκου το σώμα σου, καλό μου πουλάκι... Κάτι από τη συμπεριφορά του θα σου δώσει την προειδοποίηση: από ένα βλέμμα, ένα σχόλιο, μια γκριμάτσα, μια σιωπή εκκωφαντική θα καταλάβεις μια σκιά από το σκοτάδι που κρύβεται… Η γνώση είναι παλιά. Και σε περιμένει.

https://www.instagram.com/reel/CjYfNErMIuY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παρά μόνο την απουσία της ίδιας σου της φωνής... Με βαθιά αγάπη για την ιερή θηλυκότητα σου και για όλη τη φλόγα και την αγάπη που μπορεί να σκορπίσει για να ζεστάνει τον παγωμένο τούτο κόσμο. Για όσες προδόθηκαν και βούτηξαν στην άβυσσο. Για να μην υπάρξουν άλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. Φτου ξελευθερία χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Το νου μας κορίτσια. Σας αγαπώ», κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA