Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για το νέο του λουκ,, αλλά και το Survivor All Star, αλλά και τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε στη νέα του εμφάνιση, χωρίς το μούσι: «Ξύρισα το μούσι, είπα να επανέλθω στο παλιό μου λουκ. Η Βρισηίδα μέχρι και μουστάκι θα με βάλει να ξυρίσω. Τρίχες είναι». Όσο για τα σχόλια που έχει ακούσει και τον έχουν ενοχλήσει δήλωσε: «Το ότι μοιάζω σαν μπαμπάς της Βρισηίδας, λόγω διαφοράς ηλικίας. Αυτό με ενόχλησε. Αλλά νομίζω πως τώρα που ξυρίστηκα δεν φαίνεται τόσο έντονα. Επίσης, πρωτοφανές για μένα είναι ότι με είπαν γκέι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γελάω. Όχι ότι έχω κάτι με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Έχω και φίλους και μια χαρά όλοι, αλλά δεν είμαι εγώ».

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Φασουλής: Εβγαλα πολλά χρήματα, χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στο Survivor All Star, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος και τις αμοιβές που ζητάει ο Τριαντάφυλλος. «Δεν ξέρω αν θα ήθελε να πάει χωρίς εμένα η Βρισηίδα στο Survivor All Star και δεν ξέρω αν θα ήθελε να πάω κι εγώ χωρίς εκείνη», είπε αρχικά. «Αν ο Τριαντάφυλλος νιώθει ο Messi του Survivor, δεν νομίζω να τα βρουν στα οικονομικά. Εκεί που ήταν ξεχασμένος, αναβίωσε την καριέρα του ως τραγουδιστής μέσα από το Survivor. Τώρα αν νιώθει έτσι, τι να πω. Ο καθένας με την αντίληψή του. Το Survivor για μένα είναι ένα πανέξυπνο πρότζεκτ. Για εμένα θα έπρεπε να μελετηθεί από πανεπιστήμια. Είναι η συμπεριφορά και οι χαρακτήρες που βγαίνουν, οι εαυτοί μας οι ίδιοι πώς μεταλλάσσονται μέσα από τέτοιες συνθήκες», δήλωσε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA