Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η Μαντόνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, υπαινισσόμενη ότι είναι γκέι. Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» στέκεται στο μπάνιο της, κρατά ροζ εσώρουχα και στην προσπάθειά της να τα πετάξει μέσα στον κάδο των απορριμάτων, αστοχεί. Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Μαντόνα είχε ροζ μαλλιά και φορούσε ένα λευκό μπουστάκι το οποίο συνδύασε με ένα oversized λευκό παντελόνι. «Αν αστοχήσω, είμαι γκέι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και τα σχόλια από τους θαυμαστές της έπεσαν... βροχή. «Κάνεις come out στα 64 σου;» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μήπως μόλις είδα τη Madonna να κάνει coming out, μπράβο της».

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Ζει σε έπαυλη εκατομμυρίων στη Μαγιόρκα με ψευδώνυμο

https://www.tiktok.com/@madonna/video/7152605555830426923

Αν και η Μαντόνα δεν έχει βγει ποτέ δημόσια με γυναίκα, έχει μείνει στην ιστορία για τα φιλιά της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Χριστίνα Αγκιλέρα στα MTV Video Music Awards του 2003, ενώ πρόσφατα φίλησε την ράπερ Tokischa για ένα remix ενός τραγουδιού της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA