Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή και πόσο πιστεύει σε αυτές μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του Love Island, χαρακτηρίζοντας το όραμα της παραγωγής για το ριάλιτι «ξεχωριστό και πολύ δυνατό». «Οταν περνάς καλά σου φαίνονται όλα ωραία. Από την άλλη όταν δημοσιοποιείται κάτι χωρίς να το θέλεις, έχεις την αίσθηση της παραβίασης. Ωστόσο επειδή αποτελεί μέρος της δουλειάς μας, το κατανοώ. Πλέον πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες. Με τον Γιάννη είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον» είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια σε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφερόμενη στην επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Διαβάστε ακόμη: Khloe Kardashian: Αφαίρεσε όγκο από το πρόσωπό της - «Είμαι ευγνώμων, είναι σημαντικό να κάνουμε εξετάσεις»

https://www.instagram.com/p/Cjket7nM8cb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί παλαιότερα και η επανασύνδεσή τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα τρυφερα τετ-α-τετ τους στα Κουφονήσια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. «Από τον άνθρωπο με τον οποίο θα συμπορευτώ θέλω ηρεμία, χαρά ασφάλεια, να ξέρω ότι είναι μαζί μου, ότι θα επιστρέψω από τη δουλειά και θα τρώμε μαζί. Απλά πράγματα», είπε και στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο τους ξεκαθαρίζοντας πως «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου, με τον Γιάννη παντρευτήκαμε για διαδικαστικούς λόγους. Δεν ήταν από τους γάμους στους οποίους το ζευγάρι έχει καλεσμένους».

https://www.instagram.com/reel/CjGfi-eANfT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οσο για το Love Island, είπε: «Πιστεύω πολύ στο ελληνικό Love Island γιατί βλέπω πως εργάζονται η παραγωγή και ο σταθμός. Διαπιστώνω συνεχώς τον επαγγελματισμό και το όραμά τους. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, πολύ δυνατό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA