Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου αφού έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος φίλος της οικογένειάς της και η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από δύο συγκινητικές αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, μία εκ των οποίων, μάλιστα, τη συνόδευσε με μια φωτογραφία όπου βλέπουμε και τον πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου, τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο. Στην ίδια φωτογραφία εκτός από τον αγαπημένο τραγουδιστή, βλέπουμε την Άντζελα Γκερέκου, την κόρη τους, Μαρία, αλλά και τον οικογενειακό τους φίλο, Στέφανο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Ψυχράμη: «Όταν ήμουν 17 ετών μου έβαλαν όπλο στο κεφάλι σε ληστεία στην τράπεζα»

«Ο Στέφανος ήταν μέλος της οικογένειας μας! Ανιδιοτελής φίλος, πιστός, δοτικός, σπάνιος, γεμάτος αγάπη για όλους μας. Αδελφός μας! Για 25 ολόκληρα χρόνια πάντα δίπλα μας και στα όμορφα και στα δύσκολα. Είμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε στη ζωή μας. Τώρα πρέπει να τον αποχαιρετήσουμε έτσι ξαφνικά που έφυγε και πονάμε πολύ, όπως σε κάθε απώλεια αγαπημένων μας! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην οικογένειά μας! Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας! Θα σ' αγαπάμε πάντα! Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει…», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στην ανάρτησή της. 

https://www.instagram.com/p/CjxUQmroL0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέβασε και μια συλλογή φωτογραφιών του αγαπημένου της φίλου από ευτυχισμένες στιγμές που είχαν περάσει όλοι μαζί και έγραψε «οικογένεια»

https://www.instagram.com/p/CjxgMzBI_kQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA