Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε το Σάββατο (15/10) στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στον εφιάλτη που έζησε η ίδια σε ηλικία 17 ετών όταν βρέθηκε σε ληστεία τράπεζας και οι ληστές τη σημάδευαν με όπλο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έσυραν έξω μέχρι ολοκληρωθεί η ληστεία και να φύγουν με τη μηχανή, ένα βίωμα που την οδήγησε στη συνέχεια στο να παθαίνει κρίσεις πανικού και όχι μόνο. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού - Just The Two Of Us: Συγκινήθηκε on air με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής

«Από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα με τις κρίσεις πανικού και άρχισα ψυχοθεραπεία. Είχα βρεθεί σε μια ληστεία μέσα σε τράπεζα σε ηλικία 17 ετών. Με πιάνουν με ένα όπλο στο κεφάλι και με βάζουν κάτω, γίνεται η ληστεία και με πιάνουν κεφαλοκλείδωμα, ήμουν η τελευταία που πήραν, με πήγαν έξω, μέχρι να πάρουν τους σάκους και να ανέβουν στη μηχανή, με πέταξαν κάτω και φύγανε», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ψυχράμη και πρόσθεσε ότι «Απλά μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, έχασα δέκα κιλά, πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου δευτερόλεπτο, όλα αυτά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA