Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Βυτινάρος, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες συμμετέχει στο GNTM ως η model instructor των  κοριτσιών, με αποστολή να μάθει τα υποψήφια μοντέλα πώς να ποζάρουν, μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την απόφασή της να συμμετέχει στο φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star και το ρόλο της σε αυτό, αλλά και για τους Έλληνες άντρες, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ». 

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Αθερίδης: Πώς αντέδρασε η Σμαράγδα Καρύδη όταν αποκαλύφθηκε κατά λάθος η σχέση τους

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει σε μια φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις εβδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου μέσω Instagram η παραγωγή. Ήμουν σε φάση "It’s meant to be". Είπα "πάω στην Ελλάδα, γεια σας"», είπε το εντυπωσιακό μοντέλο. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως τρελαίνεται για τα γλυκά της χώρα μας.

Η Μαίρη Βυτινάρος δεν έκρυψε ότι «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή ή επειδή είμαι ξανθιά. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν καθόλου να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο και εγώ του απάντησα "όχι". Ήθελα να γίνω τενίστρια».

Τέλος, όσον αφορά το GNTM η Μαίρη Βυτινάρος είπε ότι «Περνάω τέλεια! Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι challenge και πολύ διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που θα είναι στον τελικό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Με τον Χρήστο Μπίρμπα κάνουμε πλάκα όλη την ώρα. Εκείνος τραγουδάει, εγώ χορεύω. Είμαστε εκεί να δώσουμε αγάπη στα κορίτσια. Έχω τόσες πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χώρο και είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτά τα πράγματα στα κορίτσια να ξέρουν τι θα γίνει έξω από τον διαγωνισμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA