Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, εκφράζοντας τη στήριξή του σε εκείνη και τονίζοντας πως πολλοί συνάδελφοί της απέφυγαν να πάρουν τότε θέση. «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι "παρών" στο δικαστήριο της Σοφίας, πάντως, είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως, θα δικαιωθεί», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος μαζί της για πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Λάμπρη: «Αν πειράξει κάποιος έστω μια τρίχα από τα μαλλιά της κόρης μου, μπορεί και να τον σκοτώσω»

Στη συνέχεια τόνισε ότι «Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν και δεν πήραν θέση κιόλας. Απέφυγαν να πάρουν θέση». 

«Η ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί αργά. Στο θέμα των αποφάσεων είμαστε αρκετά αργοί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη», κατέληξε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...