Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή κωμική σειρά «Φιλαράκια», δήλωσε έτοιμος να μοιραστεί με τον κόσμο την ιστορία της ζωής του και συγκεκριμένα να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με εκείνες τις σκοτεινές περιόδους που έζησε, που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν και την ίδια του τη ζωή. Φιλοδοξώντας να διαδώσει ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα, αναφέρθηκε στη δυσκολότερη περίοδο που έχει βιώσει και στις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα οπιοειδή. Ο 53χρονος ηθοποιός με αφορμή το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του που φέρει τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου, μίλησε για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι δύο σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αρρώστησα, βίωσα μπούλινγκ»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και τη στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον τον ενημέρωσε ότι όλοι ήξεραν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. «Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε. Θυμήθηκε ακόμη, ότι η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του σίτκομ, για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA