Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν λίγα 24ωρα αποκαλύφθηκε μια θλιβερή ιστορία ομοφοβίας στην Αρμενία με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο τέλος. Εκεί ένα νεαρό gay ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, λόγω της κριτικής και του bullying που βίωναν, όταν έγινε γνωστή η σχέση τους. Πριν αυτοκτονήσουν, τα δύο αγόρια δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram με την ακόλουθη λεζάντα: «Happy End. Οι αποφάσεις σχετικά με την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τα επόμενα βήματά μας ελήφθησαν και από τους δυο μας μαζί». Σε μία από τις φωτογραφίες, φιλιούνται. Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε την οργή της για την αυτοκτονία του gay ζευγαριού στην Αρμενία και τη νύχτα της Τετάρτης προχώρησε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.https://www.instagram.com/p/CkLcwuMMUTX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μαζευτήκαμε όλοι σε μια κοινωνία και σκοτώνουμε νέα παιδιά επειδή ερωτεύτηκαν. Διότι ναι, αν ένας ανθρωπος αυτοκτονεί επειδή τον έκαναν να αισθανθεί υποδεέστερος, οι δολοφόνοι είμαστε όσοι μένουμε πίσω. Δεν ξέρω εσείς πως αισθάνεστε, εγώ ντρεπομαι που ακόμα και τώρα πληγώνουμε τους γύρω μας. Αν δώσεις μίσος, αυτό θα πάρεις. Αν δώσεις σεξισμό, φασισμό, υποβιβασμό, αυτό θα πάρεις. Αν δώσεις αγάπη, αγάπη θα πάρεις. Για διαλέξτε τι θα προτιμούσατε για εσάς, για την μαμά σας, για το παιδί σας, για την γιαγιά σας, για τους φίλους σας… Όλα αυτά μας αφορούν άμεσα όλους. Μέχρι να πεθανω θα λέω αγάπη, αγάπη, αγάπη και σεβασμός. Ας μην αυτοκτονήσουν αλλά παιδιά στον πλανήτη επειδή εμείς τα πληγώνουμε. Ας μην γυρνάνε παιδιά στο σπιτι κλαίγοντας επειδή κάποιο άλλο έμαθε απ’ το σπίτι του να κοροιδευει. Ας μην κλαίει κανένα άλλο παιδί στον πλανήτη αυτό», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA