Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (27/10) στην εκπομπή «The 2night Show», και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ξεκίνημά του, στις σπουδές γραφιστικής και στη διαφήμιση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για την τηλεόραση. «Επαιζα για χαρτζιλίκι σε διαφημίσεις και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση με τα μπισκότα με έβαλε στην τηλεόραση. Είχα κάνει και σποτάκι για τη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν έπαιξε ποτέ. Η διαφήμιση με τα μπισκότα έπαιξε στην Αγγλία, σε Κίνα, σε Σουηδία, σε Ιταλία. Ο ατζέντης μου, μου έκλεβε τα μισά λεφτά. Η Σοφία Αλιμπέρτη με είδε και με πήρε στην εκπομπή τους. Την πρώτη μου εταιρεία την ίδρυσα το 2000 και έφτιαχνα ιστοσελίδες και μετά πέρασα στην digital επικοινωνία. Έχω περάσει πολύ καλά στη ζωή μου. Έχει τύχει να έχω πολλά, έχει τύχει να μην έχω ούτε για εισιτήριο να βγάλω. Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα στους δικούς μου γιατί ήθελα να είμαι πάντα αυτόνομος».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παππά: Συγκίνησε για την απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό - «Δεν μπορούσαμε να πάμε να τη δούμε»

Μιλώντας για την τηλεόραση και για το τι κάνει καλά στη δουλειά του. είπε: «Πιστεύω ότι είμαι γρήγορος τηλεοπτικά, είμαι ετοιμόλογος, είμαι ευγενικός και προσπαθώ να μην τον προσβάλλω τον άλλον. Επειδή ντρέπομαι και έχω συστολή, προσπαθώ να στρογγυλέψω τα πράγματα. Ξεκίνησα από τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είναι η τηλεοπτική μου “μητέρα”. Μετά πήγα στο Mega με την Ράνια Θρασκιά, όπου γίναμε φίλοι και της βάφτισα το παιδί».

Eπίσης, μοιράστηκε στιγμές από την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του Χαρά, στον γάμο και στον ερχομό του παιδιού τους. «Ημουν ταγμένος εργένης για πολλά χρόνια. Ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τι έκανε η γυναίκα μου και τα άλλαξα όλα. Είμαι ένα καλοκαίρι σε μια φάση που δεν ήθελα να βλέπω γυναίκα, δεν ήθελα καμία σχέση και ήθελα να είμαι μόνος μου. Δεν μου έφταιγαν σε κάτι, απλά εγώ δεν γούσταρα. Φεύγω και πάω διακοπές στην Αντίπαρο με αυτή την σκέψη στο κεφάλι. Πάω να βγω από ένα μαγαζί, εκείνη έμπαινε και απλά έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον» εξομολογήθηκε και στη συνέχεια: «Στον Σταυρό που σου κάνω, Γρηγόρη, σταματήσαμε και οι δύο, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος. Απλά σταθήκαμε εκεί κάτω από έναν φοίνικα και μιλάγαμε μέχρι το πρωί. Δεν σου κάνω πλάκα, δεν έφυγε κανένας. Δεν ξέρω πως έγινε. Ήταν μαγικό και πάρα πολύ ωραίο». 

«Ηρθε και ο Ιωνας με την Χαρά και… με την Χαρά ήρθαν όλα! Δηλαδή με την Χαρά έμεινα για πρώτη φορά με μια γυναίκα μαζί σε ένα σπίτι, με την Χαρά παντρευτήκαμε και με την Χαρά κάναμε το παιδί μας. Ουσιαστικά με την Χαρά έχω ξαναδημιουργήσει οικογένεια γιατί οι γονείς μου δεν ζουν. Οπότε έχω δημιουργήσει πια τη δική μου οικογένεια και είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 2012» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο late night του ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος πριν από την συνέντευξη αποφάσισε να επιδείξει τις φωνητικές του ικανότητες, και τραγούδησε Σάκη Ρουβά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του επιφύλαξε μία έκπληξη και κάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη για να τον προτείνει για το J2US. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εξομολογήθηκε ότι: «Θα ήθελα να πάω στο J2US και το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Μπορώ να τραγουδήσω και για αυτό δεν θα αισθανόμουν άσχημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA