Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τη Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, προσπάθησε να βάλει η ηθοποιός με ένα... περίεργο σχόλιο «θαυμασμού» που έκανε κάτω από μια φωτογραφία του αγαπημένου της. Ο ράπερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που ποζάρει φορώντας έναν «κορσέ» με ασημένιες λεπτομέρειες, που αφήνει γυμνό το στήθος του και ένα δερμάτινο μαύρο μπολερό που καταλήγει σε γάντια και η ηθοποιός δήλωσε πως θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί του, διαφορετικά... ας πεθάνει, κάτι που σχολιάστηκε από χιλιάδες θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμη: Gisele Bundchen: Εδωσε τελεσίγραφο στον Tom Brady - Το δίλημμα ποδόσφαιρο ή οριστικός χωρισμός

https://www.instagram.com/p/CkL4gZAJbBJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε για την εμφάνισή του στο Gala «Time 100»: «Ήρθα για το BDSM πάρτι των Targaryen» και η Μέγκαν Φοξ «ποτέ δεν έχει περπατήσει κανείς με καλύτερη οστική δομή σε αυτή τη Γη. Εξαιρετικά, καταστροφικά όμορφος. Ή σκότωσε με ή άφησε με έγκυο. Αυτές είναι οι μόνες επιλογές».

Τα σχόλια στο Instagram πήραν φωτιά. «Μου προκαλείς ναυτία», «είσαι άρρωστη με αυτά που γράφεις», «MGK σκότωσέ τη καλύτερα», «πάρε τα φάρμακά σου», είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν μετά την τοποθέτησή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA