Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Σαντορίνη βρέθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η ίδια θέλησε να εκμεταλλευτεί τις ηλιόλουστες ημέρες αυτής της εβδομάδας και να παίξει με το φως, τραβώντας μια σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στη συνέχεια στο προφίλ της στο Instagram προκειμένου να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «καλό μήνα». Το γεγονός δε ότι η γνωστή dj πόζαρε γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και επιστράτευσε μόνο μια πετσέτα για να καλύψει τα επίμαχα σημεία, δεν έμεινε ασχολίαστο. 

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Τρομάζω για το πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν εκεί έξω»

«Kαλημέρα! Οοοοολη μέρα! Και καλό μήνα έστω και λίγο καθυστερημένα. Nα είναι τέλειος για όλους μας! Αχ μακάρι! ΥΓ: Πάντα στις φωτογραφίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το φως! Ειδικά όταν πετύχεις το φυσικό φως των πρώτων πρωινών ηλιαχτίδων να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο είσαι τυχερός! Εκείνη τη στιγμή πρέπει να την απαθανατίσεις. Ελπίζω να σας αρέσουν οι selfie φωτογραφίες μου. Πολλά γλυκά φιλιά», έγραψε στην ανάρτησή της η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως φάνηκε από τα σχόλια που της έγραψαν.

https://www.instagram.com/p/Ckc7c4aM6FQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA