Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανερά αδυνατισμένη και με τρομερή δυσκολία στην ομιλία της εμφανίστηκε η Τζέσικα Σίμπσον σε βίντεο που παρουσίαζε στο κοινό το δωμάτιο της κόρης της, Μπέρντι, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια, που εμφανίστηκε αγνώριστη στο βίντεο, ακούγεται να λέει: «Γεια σας, είμαι η Τζέσικα Σίμπσον. Καλωσορίσατε στο δωμάτιο της κόρης μου της Μπέρντι, σχεδιασμένο από την Pottery Barn Kids και από εμένα». Το πρόσωπό της φαίνεται ιδιαίτερα αδυνατισμένο και παραμορφωμένο, ενώ η ίδια μιλά με έναν περίεργο τρόπο, που διαφέρει αισθητά από τον συνηθισμένο τρόπο ομιλίας της.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω»

https://www.instagram.com/reel/Ckgn972K3zf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοινό της ήδη είχε μερικές ανησυχίες για εκείνη, μετά από κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει και φαινόταν να έχει χάσει πολύ βάρος. Ωστόσο, η ανησυχία τους τώρα εντάθηκε, καθώς η τραγουδίστρια φαίνεται να αντιμετωπίζει ίσως κάποιο πρόβλημα υγείας. «Το γούστο της είναι φοβερό. Ομως, κάτι δεν πάει καλά εδώ», αναφέρει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/ChxbFgtuIhB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τι συνέβη στο πρόσωπό της; Μετά βίας μπορεί να μιλήσει. Ντροπή», γράφει κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Πείτε μου ότι είμαι ο μόνος που ακούει τη φωνή της τόσο περίεργη». «Είναι τρομερό. Γιατί μιλάει έτσι; Σαν να προσπαθεί σκληρά για να βγάλει φωνή από μέσα της», «με κάθε σεβασμό, φαίνεται πολύ αδύνατη», «είναι λυπηρό, δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια διατροφική διαταραχή ή στα ναρκωτικά», αναφέρουν άλλα σχόλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA