Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα εμφάνιση του Ζακ Εφρον, ο οποίος έχει γίνει αγνώριστος για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «The Iron Claw», όπου θα υποδυθεί τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ. Οι πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και το κοινό σχολιάζει πως καμία ομοιότητα δεν έχει με τον γνωστό παλαιστή, όπως αναφέρει και η Daily Mail.
Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: «Νέα» ζωή στην Ευρώπη για την ηθοποιό μετά την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp
Αντιθέτως, αναφέρουν ότι παραπέμπει περισσότερο στον χαρακτήρα του Λόρδου Φάρκουαντ από την ταινία του Σρεκ, με τις σχετικές δημοσιεύσεις στο Twitter να είναι άπειρες.
- Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα
- Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό του Πάσχα: Έρχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.