Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο party girl έκανε μία εμφάνιση θυμίζοντας τον παλιό κακό της εαυτό. Ο λόγος για την Κέιτ Μος που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε της έξοδο. Το 48χρονο παγκοσμίου φήμης πρώην μοντέλο έδωσε το παρών σε πάρτι στο Λονδίνο, στο οποίο εμφανίστηκε με... αβυσσαλέο ντεκολτέ και χωρίς σουτιέν, με αποτέλεσμα το στήθος της να βρίσκεται σε κοινή θέα. Η Κέιτ Μος στάθηκε πλάι στα ντεκ του φίλου της DJ Fat Tony χορεύοντας ξέφρενα μπροστά σε ένα πλήθος  που την επευφημούσε. Σύμφωνα με τα tabloids, το σούπερ μόντελ φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους και δεν σταματούσε να πίνει και να γελάει.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Ανιστον: Η αποκάλυψη για τις εξωσωματικές, ο χωρισμός και η αντίδραση του Τζάστιν Θερού

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, η Κέιτ Μος δεν κατάφερε να ορθώσει μία πρόταση, όταν της δόθηκε το μικρόφωνο. Αρκέστηκε στο να πει «καλησπέρα κυρίες και κύριοι»… και έκανε μια τεράστια παύση για να ελέγξει τα μηνύματα στο κινητό της. Οι άνθρωποι που βρισκόταν δίπλα της, την βοήθησαν να ολοκληρώσει τον λόγο της ψιθυρίζοντας ό,τι έπρεπε να πει. Αμέσως μετά αποχώρησε από το πάρτι αφήνοντας το στήθος της ελεύθερο και τα φλας των παπαράτσι πήραν «φωτιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA