Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της και την καριέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, δεν συνηθίζει το κοινό της σε προκλητικές πόζες ή γυμνές φωτογραφίσεις. Αυτή τη φορά, όμως έκανε τη διαφορά με την ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμη: Madonna: Γλείφει νερό από μπολ σκύλου και ποζάρει με αντικείμενα - Αντέδρασε ο 50 Cent

Το νεαρό μοντέλο δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει κρατώντας μονάχα ένα μαύρο, διάφανο ύφασμα μπροστά από το κορμί της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, έγραψε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα. «Το σώμα μας είναι ο ναός μας», σημείωσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

https://www.instagram.com/p/CkyBpX6s3yb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media

https://www.instagram.com/p/Ckqef0lsFAL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CVQqPmgMY-y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COIiftsJIkc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA