Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα ανάρτηση μέσα από την Εντατική νοσοκομείου της Κύπρου όπου νοσηλεύεται έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέροντας πως «οι ώρες δεν περνάνε». Ο σεφ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και είναι στη ΜΕΘ το βράδυ της Τρίτης (15/11) ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει εντυπωσιακές και περίτεχνες γλυκές δημιουργίες. Μία διαδικτυακή του φίλη του σχολίασε: «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι» συμπεραίνοντας πως έχει πάρει εξιτήριο ενώ ο ίδιος απάντησε: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Δημητρίου: Κάνει αργιλοθεραπεία στη Νεκρά Θάλασσα - «Χαλάρωση 100%» για την τραγουδίστρια

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdeathangel.ilias%2Fvideos%2F498044405683450%2F&show_text=false&width=267&t=0

Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη από το νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε χθες στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdeathangel.ilias%2Fposts%2Fpfbid0zYwx4ow861iWJXN5yFi9YWsB7Z4xMCTzaVLgPt324yB2DquPcXgaY78jnKVjBwTCl&show_text=false&width=100%

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Μάλιστα ήταν τόσα τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε, που ο ίδιος επανήλθε με νέο μήνυμά του γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους: «Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν, μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA