Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Χρύσα Παπά, η οποία υποδύεται την Εύα στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στο «Τhe 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική, το ρητό που της έδινε πάντα κίνητρο, αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός», είπε αρχικά η Χρύσα Παπά. «Ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό στην Αθήνα, αλλά είχε ενδιαφέρον όλο αυτό το ψάξιμο. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2008 στα "Μυστικά της Εδέμ" παρότι στο θέατρο δούλευα ήδη 10 χρόνια», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Daphne Lawrence: Αποκάλυψε πώς ένα follow στο Instagram έφερε τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση

Τη φράση που της έδινε πάντα κίνητρο και πλέον την έχει κάνει τατουάζ, την είδε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο και την έπεισε να μην εγκαταλείψει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός, όπως εξήγησε στη συνέχεια.

«Υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθα στην Αθήνα και τώρα την έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες. Στο λέω και κάθε φορά που το λέω... Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω να δω τι γίνεται εκεί. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε "τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες" με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ. Εγώ το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό "μην το παρατήσεις". Αρχικά έγινε post it στο ψυγείο όπου έμενα και μετά τατουάζ», ανέφερε η Χρύσα Παπά.

Τέλος, δεν έκρυψε πως με μερικές σχέσεις της έφτασε κοντά στο γάμο, αλλά τελικά δεν παντρεύτηκε, τονίζοντας πως έγινε για καλό αφού περνάει και μόνη της καλά και θέλει να είναι σε σχέση μόνο όταν πρόκειται να περάσει καλύτερα με τον σύντροφό της. 

«Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο», παραδέχτηκε η Χρύσα Παπά και διευκρίνισε ότι «Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου αλλά για να περνάω καλύτερα, καλά περνάω και μόνη μου, εξαιρετικά περνάω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA