Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Πέμπτης (17/11) ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μέσα από το «Πρωινό» όσα ανέφερε η Μαρία Σολωμού στο podcast με θέμα τις παράλληλες σχέσεις, λέγοντας πως όλοι έχουν περάσει μια δεκαετία στη ζωή τους που δεν ήξεραν ποιον να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία τέσσερα άτομα, αλλά και την εγκυμοσύνη, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν η ίδια είχε χαρακτηρίσει αυτή την περίοδο ως τη χειρότερη για μια γυναίκα. «Τότε που είχα πει την ατάκα για την εγκυμοσύνη ότι είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας, δεν υπήρξε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει "τι εννοεί αυτή;". Υπήρχε μόνο λαϊκή κατακραυγή, με τηλεφωνικές επικοινωνίες από αγνώστους να αποφασίζουν πόσο κακή μάνα μπορεί να είμαι», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού στο pod.gr. και συνέχισε:

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: «Με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις και τους έχω απατήσει κι εγώ»

«Εγώ μόλις είχα γεννήσει εν τω μεταξύ. Ήταν μόνο χαστούκια αλλεπάλληλα. Έβλεπα στο δρόμο εγκυμονούσες, οι οποίες με κοιτούσαν περίεργα και έλεγα με μισούν. Μετά από καιρό μού έπιαναν το χέρι στο δρόμο και μου έλεγαν "μπράβο", μυστικά». Δημιουργήθηκε μια φοβερή συνωμοσία». Οσον αφορά τις παράλληλες σχέσεις η ίδια ανέφερε ότι «Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία 25 - 30 ετών να είμαστε με τρεις - τέσσερις και να μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς; Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ@ν@.

Αν έχεις τη διάθεση να έχεις εκατό συντρόφους, θα έχεις εκατό συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ από όλα είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. Είμαστε ακριβώς το ίδιο. Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της; Σας έχω νέα. Άλλαξαν λίγο οι εποχές. Και έρχομαι εγώ που δεν είμαι 23 ετών και σου λέω, ακόμα θα τα κάνω», κατέληξε η Μαρία Σολωμού.  

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Τρικυμία εν κρανίω. Μαρία μου αγαπημένη, που είσαι πανέξυπνη, υπερταλαντούχα και πολύ ωραία γυναίκα, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει "μπιπ" τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και τον ξέσκισαν. Όταν βγήκε ο συμπαθής Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε. Δικαίωμά σου να πας και με τέσσερις και με δεκατέσσερις. Δεν είναι ωραίο είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις. Για το κομμάτι της εγκυμοσύνης είμαι μαζί της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA